Wat is Silent Disco?

Bij silent disco zijn er geen luidsprekers, maar krijgen alle gasten een draadloze koptelefoon om naar muziek te luisteren.
De muziekbron kan een DJ zijn, maar ook gewoon jouw mobiele telefoon of tablet die je draadloos met de zender verbonden hebt.
In de corona-periode is silent disco heel sterk in populariteit gestegen en nog steeds wordt het vaak gebruikt op feesten, vergaderingen, beurzen, festivals, bruiloften en andere evenementen.
Verschillende muzieksmaken
Verschillende mensen, verschillende muzieksmaken. Laat iedereen luisteren naar zijn of haar favoriete muziek!
Mobiel
Het signaal van de koptelefoons gaat tot wel 500 meter! Laat je gasten dansen of relaxen waar zij willen.
Alternatief entertainment
Silent Disco is een unieke ervaring. Geef een feest waar je gasten het nog lang over zullen hebben.
Geen geluidsoverlast
Iedereen geniet van het feest, behalve je buren!

De Koptelefoons van Hukema Entertainment

Al onze silent disco koptelefoons geven licht en kunnen naar 3 verschillende kanalen schakelen. Dit ziet er niet alleen leuk uit, je kunt hiermee ook een extra dimensie aan het feest geven.
De kwaliteit van onze koptelefoons is erg goed. Het geluid is zuiver, met een volle bas. De koptelefoon is van degelijk materiaal en breekt dus niet zomaar.
Door 2 of 3 zenders te gebruiken, kunnen allerlei muziekstromen door elkaar gespeeld worden. De muziekstijlen bepaal je helemaal zelf.

Let op!! onze prijzen is Excl 21% Btw

Kies bijvoorbeeld:

Kanaal 1: Dance Classics
Kanaal 2: Top40
Kanaal 3: Nederlandstalige hits
De gasten kiezen dan zélf naar welke muziek ze willen luisteren en kunnen op elk moment overschakelen naar een ander genre. Ook bepalen je gasten zelf het volume en geniet iedereen op zijn of haar eigen manier.
De zenders van Hukema Entertainment
Wij bieden een zender die je zowel met draad als draadloos (bluetooth) kan gebruiken. De zender beschikt over een accu van 10 uur en heeft een bereik van 300 tot 500 meter. Dit maakt de set mobiel en daarom kun je het feest verplaatsen naar de straat, een veld, het bos of het strand.
In sommige gevallen is het wenselijk de zender te verbinden met een draad; bijvoorbeeld als je een DJ hebt geboekt voor je feest of voor een presentatie op een beurs of vergadering. Is dit bij jou het geval? Wij leveren graag en gratis de juiste kabels bij je bestelling!

 

LET OP!!! Wij hebben 2000 Koptelefoons beschikbaar!