Nieuw

Vuurwerk Fontein

€ 371,90 € 289,26
Nieuw

Vuurwerk Fontein

€ 371,90 € 289,26

Deze Vuurwerk Fontein is geschikt voor Openingen, Onthullingen, Bruiloften, Feesten en Evenementen.

  • Veilig voor binnen te gebruiken
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Opbouw en bediening door medewerker mogelijk

Grotere bestellingen kunnen worden bezorgd, aangesloten en bediend door onze medewerker(s), indien gewenst.

Levering gaat per 2, ivm mooier en beter effect bij een show.

Let op!!! bij levering krijgt uw (Controller,  1x Vulling per apparaat, Als uw meer wilt even contact met ons opnemen

Sparkulars (vuurwerk fonteinen) zijn revolutionaire special effects die een adembenemend vuurwerkfonteineffect creëren, vergelijkbaar met fonkelende sterretjes. Deze innovatieve technologie maakt het mogelijk om spectaculaire onthullingen, feesten, Evenementen en openingen te verzorgen zonder het risico van brandgevaar. Met een veilige werking en de mogelijkheid om binnen te gebruiken, is de magie van Sparkulars toegankelijk voor iedereen.

Druk op de Knop en activeer de vuurwerkfonteinen die een zuil van sterretjes creëren tot wel 4 meter hoog!

Veiligheid boven alles

Een van de opvallende kenmerken van Sparkulars is hun uitstekende veiligheidsprofiel. Traditioneel vuurwerk brengt inherent risico met zich mee vanwege open vuur en hete deeltjes die gevaarlijk kunnen zijn voor zowel mensen als de omgeving. Sparkulars gebruiken echter koude vonkentechnologie, waardoor er geen open vlam ontstaat en de kans op brand tot nul wordt gereduceerd. Dit maakt het mogelijk om ze binnenshuis te gebruiken zonder dat er speciale vergunningen of veiligheidsmaatregelen nodig zijn.

Sparkulars zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het enige wat je nodig hebt, is de speciale controller en een stroomvoorziening. Met een druk op de knop spuiten de vuurwerkfonteinen tot wel 4 meter hoog, waardoor een onvergetelijk visueel spektakel ontstaat. Door de intuïtieve bediening is het mogelijk om de effecten perfect te synchroniseren met de muziek of het moment voor uw feest, of evenement, wat een extra dimensie toevoegt aan elke gelegenheid.

De veelzijdigheid van Sparkulars maakt ze geschikt voor diverse evenementen en gelegenheden. Of het nu gaat om een productlancering, bruiloft, bedrijfsfeest of theaterproductie, Sparkulars voegen een element van verrassing en magie toe aan elk evenement. Hun aanpasbare hoogte en duur van de fontein maken het mogelijk om de effecten af te stemmen op de specifieke behoeften van elk evenement.

Milieuvriendelijk

Naast hun veilige werking zijn Sparkulars ook milieuvriendelijk. Traditioneel vuurwerk produceert rook, giftige stoffen en afval dat schadelijk is voor het milieu. De koude vonken van Sparkulars zijn echter vrij van schadelijke stoffen, laten geen residu achter en hebben geen negatieve invloed op de luchtkwaliteit. Zo kunnen we genieten van prachtige visuele effecten zonder de planeet te belasten.

Sparkular – Vuurwerk fontein

Sparkulars zijn een baanbrekende innovatie op het gebied van special effects, waardoor het mogelijk is om spectaculaire vuurwerkfonteinen te creëren zonder enig brandgevaar. Hun veilige werking, eenvoudige bediening en veelzijdige toepassingen maken ze geschikt voor een breed scala aan evenementen. Bovendien dragen ze bij aan het behoud van het milieu, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een onthulling, opening of feest, met Sparkulars wordt elk moment een onvergetelijke belevenis van licht en magie.